• Dagschotel

  • Dagschotel week 8

    Elke dag maken onze koks een heerlijke dagschotel.

    Bestel direct uw dagschotel op www.debetuwe.nl/catering.

    Telefoonnummer: 0344-636030

  • Maandag 19 februari
    Hutspot
    jus, rookworst & toetje
     
    Dinsdag 20 februari
    Stoofvlees
    rode kool, aardappelpuree, sla, appelmoes & toetje
     
    Woensdag 21 februari
    Halve kip
    bonne femme & toetje
     
    Donderdag 22 februari
    Pasta bolognese
    geraspte kaas, tomatensalade & toetje
     
    Vrijdag 23 februari
    Kibbeling
    ravigottesaus, salade, aardappelkroketjes, appelmoes & toetje
     
    Alternatief dagschotel
    Kipburger of gehaktbal 



Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies". Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten