Een historisch moment in een bijzondere tijd wat we graag met u delen!

Beste mensen, Dag vrienden van de Betuwe,

Een historisch moment in een bijzondere tijd wat we graag met u delen!

Aanstaande 1 mei is het maar liefs 45 jaar geleden dat het avontuur ‘De Betuwe” in onze familie begon. In deze lange tijd hebben wij bijzonder veel mooie momenten meegemaakt. Heel veel mensen ontmoet en beter leren kennen. Heel veel grote of kleinere feestjes, dinertjes, allerlei familie- en ook zakelijke bijeenkomsten mogen verzorgen. Waarbij mensen altijd het verschil maken, waardoor er vaak een speciale band is ontstaan.

Maar dan…., dan klopt de buurman aan de deur. Natuurlijk niet letterlijk maar wel met een serieuze boodschap. Zijn prachtige bedrijf groeit uit z’n jasje, hij wil uitbreiden. We hebben er wel een paar nachtjes over moeten slapen, maar zijn na wikken en wegen toch op zijn vraag ingegaan…

Restaurant de Betuwe wordt verkocht, we gaan de deuren sluiten. En niet alleen het restaurant, maar alles er om heen, het water, het hele terrein en zelfs ons woonhuis. Een enorme ingrijpende beslissing waar we met een goed gevoel achterstaan.

We hebben veel meegemaakt in de 45 jaar die achter ons ligt. Verschillende roerige tijden overwonnen. En ook de huidige Corona crisis, die er echt wel in hakt, zouden we overwinnen. We hadden nog leuke en nieuwe ideeën en meer dan genoeg enthousiasme om door te gaan, maar deze kans konden we niet aan ons voorbij laten gaan. 

Niets is helemaal zeker, ook dit nieuws nog niet voor 100%. Het voorlopig koopcontract is getekend, maar er kan altijd nog een kink in de kabel komen. Ecologisch onderzoek, bodemonderzoek, het wijzigen van het bestemmingsplan etc. kunnen (om in horecatermen te blijven) nog roet in het eten gooien. Mocht de koop toch niet doorgaan dan gaan wij natuurlijk ook gewoon door. We stoppen niet omdat we er geen zin meer in hebben of om economische redenen, maar deze trein konden we niet voorbij laten rijden zonder erin te springen.

We konden wachten tot alles definitief is, maar willen geruchten en speculaties voorkomen. Daarom geven we nu openheid van zaken. We willen eerlijk en duidelijk zijn naar onze medewerkers, leveranciers en natuurlijk ook naar u, onze trouwe gasten!

Gelukkig hoeven we u niet te missen en hoeven we niet stil te zitten. We kunnen alle ideeën en onze energie kwijt bij Hart van de Betuwe. Ons prachtige restaurant/grand-café/ijssalon mét groot terras op één van de mooiste locaties van Tiel.  We gaan ons nu volledig richten op het naar een nog hoger level tillen van dit unieke bedrijf in hartje Tiel.  
We kijken er naar uit u daar te begroeten en u te laten genieten van onze bekende gastvrijheid, heerlijk, vertrouwde eten en bovenal de gezelligheid die u kent van Restaurant de Betuwe. Aan ons zal het niet liggen!

Veel is nog onduidelijk. Niemand weet wanneer de coronamaatregelen versoepeld gaan worden, niemand weet wanneer de horeca haar deuren weer mag openen. En wanneer we onze deuren definitief zullen sluiten is nog niet bekend.

We hopen u tot die tijd weer te mogen begroeten in ons restaurant van donderdag t/m zondag of bij Hart van de Betuwe waar we 7 dagen per week geopend zijn. We houden u op de hoogte van de komende ontwikkelingen!

Mocht u een reservering of optie hebben dan zullen we persoonlijk contact met u opnemen. Natuurlijk zijn wij altijd bereikbaar voor uw vragen en/of opmerkingen.

Rest ons voor nu de Fa. Zijlstra veel succes te wensen met alle plannen. Wij hopen op een succesvolle afwikkeling voor beide partijen.

Met gastvrije groet,

 

Michel & Margriet van Heesch

Beste mensen, Dag vrienden van de Betuwe,

Een historisch moment in een bijzondere tijd wat we graag met u delen!

Aanstaande 1 mei is het maar liefs 45 jaar geleden dat het avontuur ‘De Betuwe” in onze familie begon. In deze lange tijd hebben wij bijzonder veel mooie momenten meegemaakt. Heel veel mensen ontmoet en beter leren kennen. Heel veel grote of kleinere feestjes, dinertjes, allerlei familie- en ook zakelijke bijeenkomsten mogen verzorgen. Waarbij mensen altijd het verschil maken, waardoor er vaak een speciale band is ontstaan.

Maar dan…., dan klopt de buurman aan de deur. Natuurlijk niet letterlijk maar wel met een serieuze boodschap. Zijn prachtige bedrijf groeit uit z’n jasje, hij wil uitbreiden. We hebben er wel een paar nachtjes over moeten slapen, maar zijn na wikken en wegen toch op zijn vraag ingegaan…

Restaurant de Betuwe wordt verkocht, we gaan de deuren sluiten. En niet alleen het restaurant, maar alles er om heen, het water, het hele terrein en zelfs ons woonhuis. Een enorme ingrijpende beslissing waar we met een goed gevoel achterstaan.

We hebben veel meegemaakt in de 45 jaar die achter ons ligt. Verschillende roerige tijden overwonnen. En ook de huidige Corona crisis, die er echt wel in hakt, zouden we overwinnen. We hadden nog leuke en nieuwe ideeën en meer dan genoeg enthousiasme om door te gaan, maar deze kans konden we niet aan ons voorbij laten gaan. 

Niets is helemaal zeker, ook dit nieuws nog niet voor 100%. Het voorlopig koopcontract is getekend, maar er kan altijd nog een kink in de kabel komen. Ecologisch onderzoek, bodemonderzoek, het wijzigen van het bestemmingsplan etc. kunnen (om in horecatermen te blijven) nog roet in het eten gooien. Mocht de koop toch niet doorgaan dan gaan wij natuurlijk ook gewoon door. We stoppen niet omdat we er geen zin meer in hebben of om economische redenen, maar deze trein konden we niet voorbij laten rijden zonder erin te springen.

We konden wachten tot alles definitief is, maar willen geruchten en speculaties voorkomen. Daarom geven we nu openheid van zaken. We willen eerlijk en duidelijk zijn naar onze medewerkers, leveranciers en natuurlijk ook naar u, onze trouwe gasten!

Gelukkig hoeven we u niet te missen en hoeven we niet stil te zitten. We kunnen alle ideeën en onze energie kwijt bij Hart van de Betuwe. Ons prachtige restaurant/grand-café/ijssalon mét groot terras op één van de mooiste locaties van Tiel.  We gaan ons nu volledig richten op het naar een nog hoger level tillen van dit unieke bedrijf in hartje Tiel.  
We kijken er naar uit u daar te begroeten en u te laten genieten van onze bekende gastvrijheid, heerlijk, vertrouwde eten en bovenal de gezelligheid die u kent van Restaurant de Betuwe. Aan ons zal het niet liggen!

Veel is nog onduidelijk. Niemand weet wanneer de coronamaatregelen versoepeld gaan worden, niemand weet wanneer de horeca haar deuren weer mag openen. En wanneer we onze deuren definitief zullen sluiten is nog niet bekend.

We hopen u tot die tijd weer te mogen begroeten in ons restaurant van donderdag t/m zondag of bij Hart van de Betuwe waar we 7 dagen per week geopend zijn. We houden u op de hoogte van de komende ontwikkelingen!

Mocht u een reservering of optie hebben dan zullen we persoonlijk contact met u opnemen. Natuurlijk zijn wij altijd bereikbaar voor uw vragen en/of opmerkingen.

Rest ons voor nu de Fa. Zijlstra veel succes te wensen met alle plannen. Wij hopen op een succesvolle afwikkeling voor beide partijen.

Met gastvrije groet,

Michel & Margriet van Heesch