Condoleance Tiel

Persoonlijk afscheid, volledig verzorgd

Condoleance in Tiel

Neem in alle rust afscheid van uw geliefde.

Afscheid nemen van een dierbare is moeilijk en een zeer ingrijpende gebeurtenis. Dit afscheid dient met alle mogelijke zorg en aandacht begeleid te worden. Restaurant de Betuwe in Tiel begrijpt dat. Wij nemen graag zoveel mogelijk zorg uit uw handen.  Zodat u en uw naasten in alle rust afscheid kunnen nemen.

Heeft u specifieke vragen of heeft u liever persoonlijk contact om de mogelijkheden te bespreken. Wij staan voor u klaar! We begeleiden en adviseren u graag in alle mogelijkheden om uw afscheid zo persoonlijk mogelijk te maken. 

Condoleance in Tiel,
Restaurant de Betuwe regelt het.

Voor al uw vragen en wensen over condoleances neemt u vrijblijvend contact met ons op. 

Restaurant Betuwe Tiel
Restaurant Betuwe Tiel

Condoleance in Tiel

Volledige verzorging van uw afscheid

Wij nemen graag zoveel mogelijk zorg uit uw handen.  Zodat u en uw naasten in alle rust afscheid kunnen nemen.

Of u nu de gehele uitvaart of enkel de condoleance bij ons wilt laten plaatsvinden; wij zorgen er graag voor dat alles in goede banen verloopt. Doordat het mogelijk is verschillende ruimtes te creëren, zijn er heel veel mogelijkheden. Zo is het bijvoorbeeld altijd mogelijk om een speciale ruimte te maken voor een persoonlijk afscheid met de overledene.  Er is ruimte voor grotere (zelfs honderden gasten) maar zeker ook voor kleinere gezelschappen in een intieme familiesfeer.  Bij Restaurant de Betuwe kunt u kiezen uit verschillende zaal indelingen zodat u de setting kunt creëren die u wenst.

Bij Restaurant de Betuwe kennen we het gezegde: “tijd is tijd” niet. Wij nemen graag de tijd voor onze gasten en geven u graag de tijd om afscheid te nemen. Maak uw wensen kenbaar en wij doen u graag een passend voorstel voor een arrangement op maat.

Er zijn verschillende arrangementen te verkrijgen. Restaurant de Betuwe is in de gelegenheid om het arrangement naar uw wensen toe te spitsen. Denk hierbij aan een condoleance met koffie, thee en een koekje of cake. Tot een volledige verzorgde koffietafel, soep met belegde broodjes en nog meer. Alles is bespreekbaar. Wij voelen het als onze verplichting om u zoveel mogelijk te ontlasten zodat u in alle rust afscheid kunt nemen.

Indien gewenst kunt u met de familie na afloop bij ons dineren, om zo herinneringen te delen en een emotionele dag af te sluiten.  

Voor de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen via mail of telefoon. In een persoonlijk gesprek bespreken we graag uw wensen.