Restaurant de Betuwe Zakelijk

Een zakelijke meeting, vergadering of bedrijfsfeest?

Restaurant de Betuwe Zakelijk

Maatwerk en toewijding voor uw zakelijk event. 

Restaurant de Betuwe in Tiel biedt verschillende arrangementen voor uw zakelijke bijeenkomst aan. Op deze pagina vindt u de verschillende arrangementen die mogelijk zijn. 

Wij specialiseren ons in maatwerk evenementen en vergaderingen waarin wij er alles aan doen om uw event zo succesvol mogelijk te maken. Staat uw gewenste arrangement er niet bij of wilt u een offerte op maat? Graag vernemen wij uw wensen, het aantal personen, zaalopstelling, gewenste verzorging en apparatuur. We zullen u vervolgens adviseren en begeleiden in het organiseren van uw bijeenkomst.

Wij denken met u mee en gaan een stapje verder,
De Betuwe ontzorgt en verzorgt.

Voor al uw vragen en wensen neem gerust contact met ons op. 

Restaurant Betuwe Tiel
Restaurant Betuwe Tiel
vergaderen tiel

Vergaderen in de Betuwe

Restaurant de Betuwe Zakelijk

Voor een optimale beleving van uw trainingen, vergaderingen en zakelijke bijeenkomsten zijn een goede sfeer en een aangename vergaderruimte essentieel.

De professionele medewerkers van Restaurant de Betuwe doen er alles aan om uw bijeenkomst tot een succes te maken. Wij gaan een stapje verder en zien het als onze verplichting om uw vergadering succesvol te laten verlopen. Hierdoor zal u met een voldaan gevoel terugkijken op een volledig verzorgde en goed georganiseerde zakelijke bijeenkomst.

Geschikt voor alle zakelijke bijeenkomsten.

Restaurant de Betuwe “zakelijk” in Tiel beschikt over een divers aantal flexibele vergaderruimtes. Deze ruimtes zijn in te richten in verschillende zaalopstellingen. Hierdoor kunt u de ideale setting voor uw bijeenkomst realiseren. Bovendien voorzien wij deze ruimtes de door u gewenste audiovisuele apparatuur. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden via een persoonlijk gesprek.

Vergaderen zoals u dat wenst.

Restaurant de Betuwe biedt diverse mogelijkheden om uw zakelijke activiteit zo persoonlijk en compleet mogelijk te maken. Catering, entertainment, aankleding, u noemt het wij leveren het. Wij bieden verschillende arrangementen aan die naar uw wensen te personaliseren zijn. Wanneer wij zelf een bepaalde mogelijkheid niet in huis hebben brengen wij u graag in contact met gespecialiseerde bedrijven in de omgeving van Tiel.

Heeft u vragen over een zakelijke bijeenkomst in Tiel neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Wij denken met u mee en gaan een stapje verder,
De Betuwe ontzorgt en verzorgt.

Voor al uw vragen en wensen neem gerust contact met ons op. 

Restaurant Betuwe Tiel
Restaurant Betuwe Tiel

Zakelijke catering op maat

Restaurant de Betuwe Zakelijk

Catering verzorgen voor uw zakelijke evenement doen wij met liefde en plezier. Restaurant de Betuwe “zakelijk” biedt verschillende catering arrangementen aan bij het reserveren van een zakelijke bijeenkomst. Naast de aangeboden arrangementen excelleren wij in het op maat maken van uw catering. Als u speciale wensen heeft laat het ons dan vooral weten.

Wij gaan graag met u een persoonlijk gesprek aan om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden door te nemen. De koffie staat voor u klaar. (routebeschrijving) 

Catering in Tiel