Audiovisuele middelen

Licht, geluid, beamers en technische ondersteuning

Audiovisuele middelen in Tiel

Bij restaurant de Betuwe in Tiel excelleren wij in het volledig verzorgen van uw evenement. Wij hebben zeer veel audiovisuele middelen in eigen beheer. De complete verzorging en het realiseren van alle organisatorische taken nemen wij graag uit handen. Zo kunt u zich bezighouden met waar u bezig mee wilt zijn tijdens uw evenement of zakelijke bijeenkomst.

Mochten wij bepaalde middelen niet zelf aanwezig hebben, vragen we deze graag aan bij professionele ondernemers uit Tiel en omgeving. 

Licht, geluid en overige middelen voor uw evenement

Voor al uw vragen en wensen omtrent onze audiovisuele middelen neemt u vrijblijvend contact met ons op. 

Restaurant Betuwe Tiel
Restaurant Betuwe Tiel
Zakelijk Audio | De Betuwe

Licht & geluid

Of u nu een geluid set wenst die genoeg capaciteit heeft voor liveoptredens of uzelf goed verstaanbaar wilt maken tijdens een presentatie. Restaurant de Betuwe heeft verschillende opstellingen ter beschikking. In onze unieke locatie kunnen wij er zorg voor dragen dat het geluid synchroon geregeld wordt in verschillende zalen.

Een lichtshow of sfeerverlichting mag niet ontbreken tijdens uw evenement. U wilt het gezelliger maken door sfeerverlichting. Of u wenst uw gasten te verbazen met een ware lichtshow. De mogelijkheden zijn eindeloos. Restaurant de Betuwe verzorgt volledige ondersteuning in Tiel.

Presentatie ondersteuning.

Restaurant de Betuwe biedt alle mogelijkheden die u nodig heeft voor een zakelijke presentatie of bijeenkomst. Door de verschillende zalen die wij aanbieden kunnen wij u de perfecte zaalopstelling voor uw evenement aanbieden. Met verschillende beamers en televisieschermen bieden wij de mogelijkheid om uw presentatie op de gewenste wijze te presenteren.

Van feesten tot aan recepties

Wij helpen u graag!

Wat de gelegenheid voor uw evenement ook is. Bij de Betuwe in Tiel kunt u volledige verzorging en audiovisuele middelen verwachten. Wij excelleren in maatwerk evenementen en gaan graag een vrijblijvend gesprek met u aan. Tijdens dit gesprek doen wij er alles aan om uw verwachtingen te realiseren.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.