Catering Tiel

zakelijke catering geheel naar wens

Zakelijke catering

Kwalitatieve catering zoals u van Restaurant de Betuwe gewend bent.  

Restaurant de Betuwe in Tiel biedt verschillende arrangementen en mogelijkheden voor een heerlijke catering aan.

Staat uw gewenste arrangement er echter niet bij of wilt u een offerte op maat? Graag vernemen wij uw wensen, het aantal personen en eventuele allergieën.

We kunnen u vervolgens adviseren en begeleiden bij het kiezen van uw catering arrangement.

Catering in Tiel , om uw vingers bij af te likken,
Restaurant de Betuwe regelt het.

Voor al uw vragen en wensen over zakelijke vergaderen neem vrijblijvend contact met ons op. 

Restaurant Betuwe Tiel
Restaurant Betuwe Tiel
Vergaderen in Tiel

Catering op maat in Tiel

Catering van Restaurant de Betuwe

Voor een optimale beleving van uw vergaderingen zijn verschillende elementen essentieel. Denk aan; een goede sfeer, fijne catering en een aangename vergaderruimte. De professionele medewerkers van Restaurant de Betuwe doen er alles aan om uw vergadering tot een succes te maken. Wij gaan een stapje verder en zien het als onze verplichting om uw bijeenkomst succesvol te laten verlopen. Hierdoor zal u met een voldaan gevoel terugkijken op een volledig verzorgde en goed georganiseerde vergadering met uw partners, collega’s of stakeholders.

Geschikt voor alle type vergaderingen.

Wij houden van goed eten! Restaurant de Betuwe in Tiel beschikt over verschillende catering arrangementen. U geniet van de kwaliteit van ons restaurant tijdens uw vergadering of zakelijke bijeenkomst. Wij verzorgen de catering tot in de puntjes zodat u uw gasten een zintuigelijke verrijking kunt aanbieden.

Catering zoals u het wil.

Restaurant de Betuwe is al decennialang een begrip in Tiel en omgeving. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit van onze gerechten zullen uw gasten genieten van heerlijke catering.

Restaurant de Betuwe gaat graag een stapje verder om uw vergadering zo succesvol mogelijk te maken. Naast de benoemde arrangementen bieden wij graag maatwerk aan wanneer u dit wenst.

Heeft u vragen over onze catering arrangementen en mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij helpen u graag verder tijdens een persoonlijk gesprek.