Seminars & beurzen in Tiel

Geheel ontzorgt vergaderen in De Betuwe

Seminars & Beurzen in Tiel

Maatwerk en toewijding voor uw seminars en beurzen. 

Restaurant de Betuwe in Tiel biedt verschillende mogelijkheden voor een geslaagde seminars of beurzen aan. Wij excelleren in maatwerk evenementen en gaan daarom graag het persoonlijk gesprek met u aan. 

Wilt u advies of een offerte op maat? Graag vernemen wij uw wensen, het aantal personen, zaalopstelling, gewenste verzorging en apparatuur.

We kunnen u vervolgens adviseren en begeleiden in het organiseren van uw bijeenkomst.

Seminars & Beurzen in Tiel
Restaurant de Betuwe regelt het voor u

Voor al uw vragen en wensen over seminars & beurzen neemt u vrijblijvend contact met ons op. 

Restaurant Betuwe Tiel
Restaurant Betuwe Tiel
Seminars en Beurzen | De Betuwe

Seminars in Tiel

Volledig naar uw wensen samengesteld

Voor een optimale beleving van uw seminar of beurs zijn een goede sfeer en een aangename vergaderruimte essentieel.

De professionele medewerkers van Restaurant de Betuwe doen er alles aan om uw evenement tot een succes te maken. Wij gaan een stapje verder en zien het als onze verplichting om uw bijeenkomst succesvol te laten verlopen. Hierdoor zal u met een voldaan gevoel terugkijken op een volledig verzorgde en goed georganiseerde seminar of beurs met uw partners, collega’s of stakeholders.

Geschikt voor alle type seminars & beurzen.

Restaurant de Betuwe in Tiel beschikt over flexibele ruimtes. Deze kunnen we verzorgen in diverse zaalopstellingen en kunnen worden voorzien van de door u gewenste audiovisuele apparatuur. Zo bent u in de gelegenheid om uw vergaderruimte naar wens in te richten.

 

Beurzen in Tiel

Een zakelijk evenement zoals u dat wenst

Restaurant de Betuwe gaat graag een stapje verder om uw vergadering zo succesvol mogelijk te maken. Naast de benoemde faciliteiten bieden wij u diverse mogelijkheden om uw beurs of seminar extra afwisseling te geven. Wanneer wij bepaalde wensen niet uit eigen huis kunnen verzorgen brengen wij u graag in contact met gespecialiseerde bedrijven in de directe omgeving rondom Restaurant de Betuwe in Tiel

Heeft u vragen over seminars en beurzen in Tiel neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder tijdens een persoonlijk gesprek.