Vergaderen in Tiel

Geheel ontzorgt vergaderen in De Betuwe

Vergaderen in Tiel

Maatwerk en toewijding voor uw vergadering. 

Restaurant de Betuwe in Tiel biedt verschillende arrangementen en mogelijkheden voor een geslaagde vergadering aan.

Staat uw gewenste arrangement er echter niet bij of wilt u een offerte op maat? Graag vernemen wij uw wensen, het aantal personen, zaalopstelling, gewenste verzorging en apparatuur.

We kunnen u vervolgens adviseren en begeleiden in het organiseren van uw bijeenkomst.

Vergaderen in Tiel zoals u het wil,
Restaurant de Betuwe regelt het.

Voor al uw vragen en wensen over zakelijke vergaderen neem vrijblijvend contact met ons op. 

Restaurant Betuwe Tiel
Restaurant Betuwe Tiel
Vergaderen in Tiel

Vergaderen in Tiel

Zakelijk vergaderen de Betuwe

Voor een optimale beleving van uw vergaderingenzijn een goede sfeer en een aangename vergaderruimte essentieel.

De professionele medewerkers van Restaurant de Betuwe doen er alles aan om uw vergadering tot een succes te maken. Wij gaan een stapje verder en zien het als onze verplichting om uw bijeenkomst succesvol te laten verlopen. Hierdoor zal u met een voldaan gevoel terugkijken op een volledig verzorgde en goed georganiseerde vergadering met uw partners, collega’s of stakeholders.

Geschikt voor alle type vergaderingen

Restaurant de Betuwe in Tiel beschikt over flexibele vergaderruimten. Deze kunnen we verzorgen in diverse zaalopstellingen en kunnen worden voorzien van de door u gewenste audiovisuele apparatuur. Zo bent u in de gelegenheid om uw vergaderruimte zo persoonlijk mogelijk te maken.

Vergaderen zoals u het wil.

Restaurant de Betuwe gaat graag een stapje verder om uw vergadering zo succesvol mogelijk te maken. Naast de benoemde faciliteiten bieden wij u diverse mogelijkheden om uw vergadering extra afwisseling te geven. Wanneer wij bepaalde wensen niet uit eigen huis kunnen verzorgen brengen wij u graag in contact met gespecialiseerde bedrijven in de directe omgeving rondom Restaurant de Betuwe in Tiel

Heeft u vragen over vergaderen in Tiel neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder tijdens een persoonlijk gesprek.