Diner concerten

Restaurant de Betuwe presenteert:

Diner concerten van 2021.

Met gepaste trots presenteren wij onze agenda voor 2021. Vanwege het grote succes hebben we de samenwerking met deze bekende artiesten, orkesten en DJ Matthew kunnen voortzetten.

Een avondvullend programma inclusief 4-gangen diner tussen de optredens door. Geniet van een gezellige avond uit tot in de puntjes verzorgd. 

Kijk hieronder voor de beschikbare data en de optredens van uw favoriete artiest. Klik op ‘bestel kaarten’ en geniet van een heerlijke en gezellige avond uit!

Pak deze kans, vanwege de Corona-proof maatregelen zijn er slechts een beperkt aantal plaatsen! Wij adviseren u daarom ten harte om tijdig uw avondje uit te reserveren.

De diner concerten van Restaurant de Betuwe zijn tijdens de voortgaande edities keer op keer een spektakel gebleken. Succes verzekerd!

Diner concerten in Restaurant De Betuwe in Tiel

Wij zorgen voor een heerlijke avond, waar je lekker kan genieten van echte Betuwse gezelligheid

“Tot onze spijt moeten wij vanwege de aanhoudende corona maatregelen onze dinerconcerten wederom uitstellen. Gelukkig hebben wij voor bijna alle concerten nieuwe data kunnen plannen in de hoop dat de maatregelen versoepeld worden en wij u weer corona-proof mogen ontvangen voor een gezellige avond uit! Als u tickets gekocht heeft worden deze automatisch omgeboekt naar de nieuwe datum. U ontvangt hierover ook bericht per mail. Heeft u wel tickets maar géén bericht ontvangen? Neem dan even contact met ons op!” Het dinerconcert met Cats in the House van 25 april 2021 komt helemaal te vervallen.