Diner concerten

Restaurant de Betuwe presenteert:

Diner concerten van 2021.

Met gepaste trots presenteren wij onze agenda voor 2021. Vanwege het grote succes hebben we de samenwerking met deze bekende artiesten, orkesten en DJ Matthew kunnen voortzetten.

Een avondvullend programma inclusief 4-gangen diner tussen de optredens door. Geniet van een gezellige avond uit tot in de puntjes verzorgd. 

Kijk hieronder voor de beschikbare data en de optredens van uw favoriete artiest. Klik op ‘bestel kaarten’ en geniet van een heerlijke en gezellige avond uit!

Pak deze kans, vanwege de Corona-proof maatregelen zijn er slechts een beperkt aantal plaatsen! Wij adviseren u daarom ten harte om tijdig uw avondje uit te reserveren.

De diner concerten van Restaurant de Betuwe zijn tijdens de voortgaande edities keer op keer een spektakel gebleken. Succes verzekerd!

Diner concerten in Restaurant De Betuwe in Tiel

Wij zorgen voor een heerlijke avond, waar je lekker kan genieten van echte Betuwse gezelligheid

Wij vinden het ontzettend jammer, maar de omstandigheden bieden ons geen andere keus dan de dinerconcerten te laten vervallen.

Wij zullen ervoor zorgen dat iedereen het geld retour krijgt van gekochte kaarten. Voor kaarten gekocht via onze webshop gaat dit automatisch. Diegenen die kaarten gekocht hebben in ons restaurant verzoeken wij even contact op te nemen om een en ander juist te kunnen afhandelen.

Rest ons u te bedanken voor het vertrouwen afgelopen jaren en spreken wij de wens uit u te mogen begroeten bij Hart van de Betuwe, Markt 2 in Tiel voor een kopje koffie, lunch, borrel, high tea of diner!

Houd www.hartvandebetuwetiel.nl in de gaten om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en activiteiten! Wellicht zullen we in de toekomst ook daar muziekmiddagen- en/of -avonden verzorgen.