High Tea in Tiel

Heerlijk genieten van een uitgebreide high tea

High Tea in Tiel bij De Betuwe

Uw eigen besloten feest in Tiel met uw dierbaren? Wij helpen u graag om er een onvergetelijk moment van te maken. 

Volgens ons zit het leven vol met feestelijke momenten die gevierd dienen te worden. U kunt hierbij denken aan bruiloften, verjaardagen, jubilea, babyshowers, etc. Of wellicht heeft u een ander feestelijk moment die u graag met uw dierbaren viert. Wij helpen u hier graag bij.

Heeft u specifieke vragen of heeft u liever persoonlijk contact om de mogelijkheden te bespreken. Wij staan voor u klaar!

Heeft u wat te vieren?

Uw besloten feest in Tiel geheel naar uw wens.  Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Restaurant Betuwe Tiel
Restaurant Betuwe Tiel
High Tea | Betuwe Tiel

Besloten feesten op maat in Tiel

Feest in Tiel - onze werkwijze

Bij restaurant de Betuwe in Tiel hechten wij veel waarde aan de complete beleving van uw feest of evenement. Om deze reden hebben wij verschillende basis arrangementen samengesteld die, indien gewenst, uit te breiden zijn naar uw eigen persoonlijke voorkeur.

Wij begrijpen dat de viering van uw feestelijk moment een persoonlijke aangelegenheid is. U heeft wat te vieren en deelt dit graag op uw eigen wijze met uw dierbaren. Daarom gaan wij graag persoonlijk het gesprek met u aan om uw wensen te bespreken. Tijdens dit gesprek bespreken wij de mogelijkheden waaruit u kunt kiezen. Wij doen onze uiterste best om uw besloten feest zo persoonlijk mogelijk te maken.

Feest in Tiel

Volledige verzorging van uw feest

Restaurant de Betuwe in Tiel heeft de mogelijkheden om uw besloten feest volledig te verzorgen. Wij organiseren uw feest van a tot z en nemen alle organisatorische taken uit uw handen. Zo kunt u genieten van het moment en hoeft u zich niet bezig te houden met de organisatie van uw feest.

Alle aspecten van een geslaagd feest kunnen door onze medewerkers uit handen genomen worden. Er is een ruim arrangement aan audio – visuele middelenbeschikbaar op locatie. De drank en eet arrangementen worden volledig verzorgd als u dit wenst. Bij restaurant de Betuwe in Tiel heeft u tevens de keuze tussen verschillende zalen en zaalindelingen. Tijdens het persoonlijke gesprek waarin we uw wensen bespreken laten wij u graag de mogelijkheden zien tijdens een rondleiding in ons restaurant.

High Tea | Betuwe Tiel