Trouwen in Tiel

De mooiste dag van uw leven verdient al onze aandacht.

Trouwen in Tiel | Restaurant de Betuwe

De mooiste dag van jullie leven verdiend onze volledige aandacht.

Trouwen in restaurant de Betuwe = volledige verzorging van de bruiloft en/of het trouwfeest.  Wanneer jullie bij ons trouwen of jullie trouwfeest vieren kan ervan uitgegaan worden dat onze medewerkers met toewijding, passie en professionalisme aan de mooiste dag van jullie leven werken.

Onze eventplanners gaan samen met jullie het gesprek aan om deze onvergetelijke dag zo persoonlijk mogelijk te maken. Restaurant de Betuwe gelooft dat een bruiloft of trouwfeest een belevenis moet zijn waar jullie de mooiste dag van jullie leven beleven. Wij doen er daarom alles aan om de organisatorische taken uit jullie handen te nemen. We beloven dat wij deze tot in perfectie vervullen. Zodat jullie op deze speciale dag enkel nog van elkaar en van jullie dierbaren hoeven te genieten.

Trouwen in Tiel geheel naar jullie wens?

Wij denken graag met u mee, neem vrijblijvend contact met ons op

Restaurant Betuwe Tiel
Restaurant Betuwe Tiel
Catering in Tiel

Trouwen & eten

Maatwerk arrangementen met heerlijk eten van de Betuwe.

Voor heerlijk eten moet u bij restaurant de Betuwe zijn. Al decennialang staan wij bekend om onze heerlijke gerechten. Tijdens uw bruiloft verrijken wij de beleving graag met gerechten uit onze eigen keuken. Lekker, vers en variabel. Precies zoals u van ons gewend bent.

Wanneer u gaat trouwen in Tiel helpen wij u met alle liefde en plezier aan een passend ontbijt, lunch of diner arrangement. Wij hebben verschillende arrangementen beschikbaar maar excelleren in het op maat maken van de arrangementen. Wij geloven dat eten een verhaal verteld en wij bedenken graag samen het verhaal dat we aan jullie gasten gaan vertellen.

De mogelijkheden binnen ons restaurant zijn eindeloos. Mocht u toch graag “dat ene gerechtje van jullie eerste date” willen serveren, helpen wij u hier graag mee.

Trouwen in Tiel moet een feest zijn!

Een feestelijke dag om nooit te vergeten.

Dat er gefeest gaat worden op jullie trouwfeest is een gegeven. Wij begrijpen dit en helpen u graag met het organiseren van uw feest. Restaurant de Betuwe heeft alles in huis om jullie feest onvergetelijk te maken. Zo nemen we alle organisatorische verantwoordelijkheden graag uit handen.

Denk hierbij aan:

  • Het licht en geluid 
  • Een zaalindeling en decoratie die bij uw feest en/of receptie past 
  • Een consumptie arrangement op maat
  • Een band, dj of programmering op maat (betuwe events)
  • Het vervullen van al jullie wensen 
Feesten in Tiel